Cursus Project Hout - P210

Omschrijving
U wilt uw eigen idee realiseren, altijd al een kastje of tafel op maat willen hebben, uw eigen keuken maken, ergens een leuke stoel gezien. In deze bijzondere cursus kunt u hiermee aan de slag!
Met uw idee en een eenvoudige ontwerp schets kunt u aan de slag. Uniek voor deze cursus is dat iedereen met een ander werkstuk bezig is en dat u veel kunt overleggen met anderen. Er wordt veel uitgelegd over verschillende technieken, materialen, gereedschappen, machines, handigheidjes, enz.

Voor wie?
Voor mensen die onder leiding van een vakkundige en enthousiaste docent een professionele cursus willen volgen. De cursus is bijzonder geschikt voor hen die thuis niet beschikken over ruimte, gereedschappen en machines.
Van deelnemers wordt verwacht dat men beslist beschikt over basisvaardigheden.
Na deze cursus kunt u zich opnieuw inschrijven.

Algemeen
Bij het lesgeld is voor iedere cursist inbegrepen: het gebruik van een degelijke werkbank, het benodigde gereedschap, lijmklemmen, enz. en het materiaal voor het werkstuk is geheel voor eigen rekening.
U dient zelf een timmermansduimstok en een potlood aan te schaffen.
Tijdens de les wordt er een pauze ingelast waarin u koffie of thee wordt aangeboden.


Cursusnummer:
P210

Duur:
12 weken

Tijd:
Start januari, april en september, dinsdag- of donderdagavond van 19.00 tot 22.00u en/of zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00u

Prijs:
12 lessen � 3 uur � 375,00 incl 21% BTW

Opmerking:
Betaling in 3 termijnen is mogelijk, hiervoor wordt � 10,00 administratiekosten in rekening gebracht, wilt hiervan gebruik maken geef dit a.u.b. bij de aanmelding aan.


Op alle cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing


   

<< Terug naar het overzicht
Volgende Pagina
 

COPYRIGHT © 2009 - Cursus Hout maakt onderdeel uit van Instituut Filart
>> Algemenevoorwaarden <<