Meubelmaken 2 - M130

Omschrijving
Meubelmaken 2 heeft als onderwerp fineren, waarin u kennis maakt met verassende technieken, gereedschappen en materialen. We gaan op ambachtelijke en traditionele wijze aan de slag met (klassieke)fineertechnieken. De eerste drie weken maakt u oefen werkstukjes om daarna bezig te kunnen met een serieus werkstuk.
De meeste deelnemers maken een gecombineerd schaak/dambord, hiervan hebben we een prachtig voorbeeld exemplaar!

Voor wie
De fineercursus is geschikt voor mensen die hobby- of beroepsmatig kennis willen maken met een zeer professionele cursus. Gezien de aard van de cursus wordt van de cursist geduld en nauwkeurigheid verwacht.
Deze cursus is een uitstekend aanvulling op onze cursus Meubelmaken 1, maar is ook bijzonder geschikt voor mensen die bezig zijn met het restaureren van antiek en de fijne kneepjes van het fineerwerk willen leren.

Algemeen
Bij het lesgeld is voor iedere cursist inbegrepen; het gebruik van een degelijke werkbank, het benodigde gereedschap, lijmklemmen, enz. en het materiaal tijdens de eerste drie introductieweken. Het materiaal voor het werkstuk is voor eigen rekening, ook dient u zelf een timmermansduimstok en een potlood aan te schaffen. Tijdens de lessen wordt er een pauze ingelast waarin u koffie of thee wordt aangeboden.

Cursusnummer M 130
Duur: 12 weken
Tijd: start januari, april en september
Prijs: 12 lessen � 3 uur 407,50 euro incl. 21% BTW Betaling in drie termijnen is mogelijk, hiervoor wordt 10 euro administratiekosten in rekening gebracht. tekst tekst


   
  >> Download hier de cursusinfo in PDF-formaat <<

<< Terug naar het overzicht
Volgende Pagina
 

COPYRIGHT © 2009 - Cursus Hout maakt onderdeel uit van Instituut Filart
>> Algemenevoorwaarden <<