Cursus Machinale Houtbewerking 2 - MH320

Cursus Machinale Houtbewerking 1 MH320

Omschrijving
Er is een groeiende groep mensen die houtbewerking als hobby heeft, daarbij wordt veelvoudig gebruik gemaakt van houtbewerkingsmachines zoals cirkelzaag, afkortzaag, vlakbank en wat niet meer.
Het komt veel voor dat men eigenlijk niet weet hoe hier mee om te gaan en niet veilig werkt. Met helaas nare letsels als gevolg. Ook als particulier stellen zorgverzekeraars tegenwoordig in hun polissen eisen aan het gebruik van dergelijke machines. Zodra u niet weet wat u doet en gebruikt u machines oneigenlijk dan keert de verzekering bij ongeval niet uit!
Daarom biedt Cursus Hout in twee modules een professionele korte cursus aan. In deze module komen werken met vlakbank, vandiktebank en tafelfreesmachine aan de orde en duurt 1 les! Ook de eerste module duurt 1 les en gaat over de cirkelzaag, afkortzaag en lintzaag.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zowel beroeps- of hobbymatig bezig is met machines of voornemens is deze aan te schaffen.
In elke module wordt ruimschoots uitgelegd hoe om te gaan met de machine, wat de mogelijkheden zijn n de onmogelijkheden. Natuurlijk wordt veel uitgelegd over de veiligheid.
Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen. U sluit de module af met een bewijs van deelname en een competentielijst waarbij wij u opnemen in het register van deelname.

Cursusnummer:
MH320

Duur:
1 les van 3 uur

Tijd:
Start april en mei op maandag- of woensdagavond van 19.00 tot 22.00u
Voor groepen op afspraak.

Prijs:
67,50 per module, contant te betalen bij de docent

Op alle cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.   

<< Terug naar het overzicht
Volgende Pagina
 

COPYRIGHT © 2009 - Cursus Hout maakt onderdeel uit van Instituut Filart
>> Algemenevoorwaarden <<